LESGEVEN

Lesgeven

Lijkt het je leuk om les te geven aan kinderen? Wil je helpen om kinderen weerbaarder te maken en met veel plezier te laten sporten? Kom dan lesgeven bij Kidsafety. We zijn voornamelijk op zoek naar instructeurs in de omgeving: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Limburg.
We leiden instructeurs op en begeleiden ze met het lesgeven in Kidsafety. Het is heel dankbaar werk waarbij je kinderen gigantisch kunt helpen in hun ontwikkeling.

Wat bieden wij?

 1. Een instructeursopleiding waar je de basistechnieken en oefeningen leert van Kidsafety. Hiervan krijg je tijdens de opleiding een handboek. Tijdens deze cursus leer je ook een hoop over lesgeven aan kinderen en hoe je de technieken overbrengt op de groep.
 2. Vervolgcursussen waarbij je nieuwe oefeningen leert en je variaties krijgt op en verdieping krijgt in reeds bekende oefeningen.
 3. Ondersteuning. Je kunt altijd gebruik maken van onze ervaring op het gebied van werken met kinderen, zelfverdediging, lesgeven, marketing, administratie, verzekering en alles wat je nodig hebt om een groep te beginnen. Wij zijn ook klein begonnen en door schade en schande wijs geworden. Het is ons doel om jou zo effectief mogelijk te helpen met het opzetten van een Kidsafetygroep.
 4. Gebruik van ons logo, de naam en het programma.
 5. Kidsafety zal een waardevolle aanvulling zijn op het programma van uw sportschool. Ouders zoeken actief naar programma’s zoals Kidsafety voor hun kinderen.
 6. Als je zelfstandig les wilt geven en een groep opstart kun je met een relatieve kleine investering serieuze bijverdiensten creëren door 1 of 2 keer per week 45-60 minuten les te geven. Uiteraard komt daar wel wat tijd bij voor administratie en opleiding etc.
Voor details vraag naar ons Franchisecontract voor Kidsafety instructeurs.
Het programma heeft een positieve invloed op kinderen die gepest worden of om een andere reden onzeker zijn.

Wat verwachten wij van jou?

 1. Affiniteit met jonge kinderen. Je werkt met jonge kinderen. Ervaring met omgaan met en het liefst ook lesgeven aan kinderen is een pré. Je moet kinderen op hun niveau kunnen aanspreken en hun aandacht erbij houden. Daarnaast is goed orde houden in de groep een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een prettige en veilige omgeving voor de kinderen.
 2. Affiniteit met zelfverdediging. Als je lesgeeft in technieken voor zelfverdediging moet je deze ook zelf kennen en kunnen toepassen. Alle technieken die je nodig hebt leer je ook in de opleiding. Als je een achtergrond hebt in een vechtsport, zullen veel technieken zoals balans houden, trappen en stoten makkelijker gaan.
 3. De tijd en energie die nodig is om de opleiding te volgen en les te geven. De opleiding zelf zal in vier weekenden worden gegeven in Tilburg. Het is een intensieve opleiding met zowel veel theorie als praktijk.
 4. Geen antecedenten. We vragen een bewijs omtrent gedrag.
 5. Als je interesse hebt in lesgeven in Kidsafety schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Bij voldoende interesse starten we weer een opleiding.
Stuur ons een mailtje op info@kidsafety.nl wanneer je meer informatie wilt over de komende opleiding. De kosten van de opleiding zijn €.750,- excl. 21% BTW per persoon. Wanneer je de opleiding doet met een aantal personen voor 1 locatie, vraag dan naar het groepsvoordeel. We kunnen dan korting geven op de prijs.