Tigers

Tigers en Mini Tigers

In januari 2019 zijn wij gestart met het programma Tigers op onze sportschool. In deze lessen leren wij kinderen steviger in hun schoenen te staan en leren ze daarnaast levensvaardigheden aan de hand van 6 thema’s:

  • Vreemdelingen
  • Pestkoppen
  • Noodgevallen (brand, water/ zee, verkeer)
  • Samenwerken en leidinggeven
  • Gezondheid en fitheid
  • Wereldoriëntatie
 

Deze lessen zijn gebaseerd op het leven van Timmie de tijger die allemaal dingen meemaakt in de jungle. In de lessen zullen wij wel onderdelen van zelfverdediging zitten, maar we gaan deze groepen nog niet leren stoten of trappen. Dit komt vanaf 6 jaar bij Kidsafety wel aan bod. De lessen zullen wel vol met beweging zitten, we brengen namelijk het geleerde meteen in de praktijk. Zo maken wij bijv. een verkeersplein waar de kinderen goed moeten leren oversteken en rekening houden met het verkeer. De kinderen krijgen soms ook een opdracht voor thuis mee, dit zijn de Timmie thuis opdrachten, zo kun je thuis ook werken aan de onderdelen die aan bod komen in de les.

Deze groepen zijn:

Mini-Tigers (2-4 jaar)

Op dit moment is er geen Mini-Tigers groep, bij voldoende belangstelling starten we hier weer mee.

Voor meer informatie, klik hier (U wordt doorgelinkt naar Sportschool013)

Tigers (4-6 jaar)

Met de kleuters gaan we al verder kijken naar de wereld om ons heen. De kleuters leren niet alleen dat we moeten recyclen maar ook waarom dat belangrijk is en wat het gevolg anders is. We gaan praten over brand en wat je dan moet doen. Kleuters leren om in de supermarkt te kijken naar gezond en ongezond voedsel en leren begrijpen hoe hun lichaam werkt in grote lijnen.

Wekelijkse Tigers (4-6 jaar) lessen

Voor meer foto’s en informatie check ook onze Facebook pagina

Bekijk ook onze flyer: