Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

De kinderen hebben sportkleding en binnenschoenen nodig als ze een proefles komen doen. Het is verstandig om sieraden af te plakken of uit te doen.

Als uw kind lid geworden is, heeft u via email inlogcodes ontvangen voor onze app Sportbit. Via de app kunt u in de webshop kleding bestellen en betalen via IDEAL. Het is wel noodzakelijk dat u via email de lengte van uw zoon/ dochter doorgeeft. Dan leggen wij de goede maat apart. Als de kleding niet past, kan deze natuurlijk geruild worden.

Als u uw kind wilt inschrijven als lid, adviseren we u wel om uw kind eerst een proefles te laten volgen. Dit kunt u aanvragen via deze link. Na de proefles ontvangt u dan automatisch een mailtje vanuit ons systeem. In dit mailtje staat een link om uw zoon of dochter in te schrijven.

Heeft u dit mailtje niet ontvangen of gaat er iets anders mis, laat het ons weten.

Via tarieven kunt u ook klikken op een gewenst lidmaatschap en op die manier uw kind inschrijven.

 

Als uw zoon of dochter via Stichting Leergeld of de Meedoenregeling komt sporten, is het verstandig om ons even een mailtje te sturen. Daarin leggen wij uit wat we nodig hebben om uw zoon/ dochter op die manier in te schrijven.

Als de kinderen willen stoppen met trainingen bij ons, ga dan in de app Sportbit naar lidmaatschap. Onderin het scherm staat dan opzeggen. Als u hierop klikt, kunt u zelf het lidmaatschap stopzetten. Als dit niet lukt, stuur even een mailtje. Dan maken wij het voor u in orde.

Let op, er is een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand.